Ligplaatsen   In de haven zijn 25 ligplaatsen. Een groot deel wordt verhuurd aan particulieren. De gunstige ligging van de haven wordt vooral gewaardeerd. Vanaf de A7 is Dorlas Verhuur in één minuut aan te rijden. Op het terrein kan de auto meestal vlakbij de boot worden geparkeerd. Eenmaal vertrokken met uw schip staat de auto veilig achter een afgesloten hek en is het Sneekermeer vlakbij.

De nieuwe steigers met kunststof planken zijn in 2011 aangelegd. De ligplaatsen zijn ongeveer 4,5 m breed en voorzien van een eigen stroomaansluiting. Sommige ligplaatsen beschikken over een zijsteiger. Op de steiger is tevens een waterslang aanwezig.

Ligplaats 1-4 tot 1-10

per m

€ 75,20

Ligplaats 1-10 tot 1-4

per m

€ 24,70

Toeslag zijsteiger

per seizoen

€ 123,50

Prijzen zijn inclusief 21% BTW, 100 kWh elektriciteit per ligplaats per zomerseizoen en geldig tot 1-04-2019. De afname van meer dan 100 kWh elektriciteit per zomerseizoen wordt in rekening gebracht. Het elektriciteitsverbruik gedurende het winterseizoen wordt volledig in rekening gebracht. Op al onze offertes, orderbevestigingen en overeenkomsten zijn de NJI voorwaarden voor winterberging en ligplaatsverhuur van toepassing. Op verzoek zijn deze verkrijgbaar.

bedrijfspand