Winterstalling  De winterstalling van schepen is onze voornaamste activiteit. Hierbij kan gekozen worden om de boot buiten op de wal te stallen maar ook binnen in één van de vier hallen. De verschillende hallen herbergen de onverwarmde winterstalling, de geïsoleerde vorstvrije winterstalling en de winterstalling waarbij eigenaren zelf aan de boten kunnen klussen.

Bij de start van ons bedrijf in 2011 hebben wij geïnvesteerd in een tractor met vierwielaandrijving, een Roodberg botenwagen met een draagvermogen tot 20 ton en opsteljukken van hetzelfde fabricaat. Hiermee kunnen wij uw boot op een zeer veilige wijze en met veel precisie vervoeren en stallen.

Werkzaamheden als het winterklaar maken van uw schip, het poetsen van de romp of het aanbrengen van anti-fouling op het onderwaterschip, verzorgen wij met plezier voor u. Het overvaren van uw schip van uw zomerligplaats naar de Einsteinstraat behoort ook tot de mogelijkheden. Evenals het aftuigen van zeiljachten en het strijken en zetten van de mast.

Stalling buiten op de wal

per m²

€ 19,50

Stalling binnen 1-10 tot 1-04

per m²

€ 33,15

Stalling vorstvrij 1-10 tot 1-04

per m²

€ 42,50

Takelen

per keer

€ 62,25

Schoonspuiten onderwaterschip

per keer

€ 51,90

Mast strijken

per keer

€ 51,90

Mast zetten

per keer

€ 51,90

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en geldig tot 1-04-2019. Op aanvraag sturen wij u graag een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Op al onze offertes, orderbevestigingen en overeenkomsten zijn de NJI voorwaarden voor winterberging en ligplaatsverhuur van toepassing. Op verzoek zijn deze verkrijgbaar.

een boot wordt uit de winterstalling gereden